I aften – onsdag den 31. juli 2019 kl. 19:30 til kl. 20:00 – sender TV2 Lorry deres live nyhedsudsendelse direkte fra Hvidovre Havn. Det sker i forbindelse med, at TV2 Lorry i sommerperioden hver dag sender fra et nyt sted i Hovedstadsområdet.

Du kan tage forbi havnen og opleve udsendelsen på tætteste hånd, ligesom du kan opleve al den aktivitet, som foregår på havnen, en sommeraften i juli måned. Du kan også følge udsendelsen via TV2 Lorrys hjemmeside.

Hvidovre Kommune skriver på deres hjemmeside, at mange af havnens foreninger vil have forskellige træningsaktiviteter på vandet i løbet af aftenen. Fx kan du hos Hvidovre Sejlklub prøve SUP-boards (Stand Up Paddle). Det er også muligt at spise i havnen, men det anbefales at du bestiller bord. Kommunen skriver også på facebook:

Husk, at det er onsdag aften klokken 19.30, at TV2 Lorry sender deres liveudsendelse direkte fra Hvidovre Havn. Du kan…

Slået op af Hvidovre KommuneMandag den 29. juli 2019

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *