I Hvidovre Havn er der to restauranter, som har åbent for både foreningernes medlemmer såvel som havnens gæster og besøgende. Du kan på oversigtskortet se hvor på havnen de ligger.

Der kan være særlige arrangementer, hvor hele restauranten er booket eller alt optaget. Det anbefales derfor, at du kontrollere de enkelte steders hjemmesider for mere information, herunder også eventuelt bordreservation. Derudover ligger Frihedens Butikcenter 900 meter fra havnen, hvor der er flere spisesteder.

Restauranter i Hvidovre Havn

Susets Køkken

Hvidovre Strandvej 31, 2650 Hvidovre
Tel.: +45 3634 0505, e-mail: [email protected],
web: https://susetskokken.dk (hjemmesiden er i øjeblikket ude af drift/under ombygning)

De har alt fra en ugentlig menu, buffet, koldt bord lørdag og søndag fra kl. 12:00 til kl. 15:00 mv., ligesom de holder selskaber. Det er også muligt at bestille mad ud af huset. Køkkenet ligger i sejlklubbens lokaler, hvorfra der er udsigt til Kalveboderne og mulighed for at sidde udendørs.

Hvidovre Sejlklub og Susets Køkken. Foto: januar 2018.
Hvidovre Sejlklub og Susets Køkken. Foto: januar 2018.

Spisestedet Jagten (tidligere Spisestedet Troldanden)

Hvidovre Strandvej 29A, 2650 Hvidovre
Tel.: +45 3649 0580, e-mail: [email protected], web: https://spisestedetjagten.dk

Hos Spisestedet Jagten kan du købe alt fra smørbrød til dagens ret og andre specialiteter. Hver torsdag er der fx stegt flæsk med persillesauce og kartofler, og hver fredag er der rejecocktail og helstegt oksefilet. Køkkenet har åbent hver søndag til torsdag fra kl. 11:00 til kl. 20:00 og fredag til lørdag kl. 1:00 til kl. 21:00. Der holdes også forskellige arrangementer, fx særlig julemenu eller helstegt pattegris om sommeren. Det er muligt at bestille mad til ud af huset.

Hvidovre – Københavns Jagtforening og Spisestedet Troldanden.
Hvidovre – Københavns Jagtforening og Spisestedet Troldanden. Foto: januar 2018.

Spisesteder nær Hvidovre Havn

Kun få hundrede meter væk fra havnen ligger Frihedens Butikscenter (Strandmarksvej 20, 2650 Hvidovre), som du finder for enden af Strandhavevej, som går mellem havnen og Strandmarkskirken, hvor centret ligger. Her ligger flere forskellige spisesteder, ligesom der også er flere supermarkeder, så det er muligt at proviantere.