Søndag den 11. september 2022, kl. 10:00 til kl. 14:00, har DGI Storkøbenhavn arrangeret, at du kan få prøvet nogle af de mange aktiviteter, som havnens foreningers laver. Arrangementet er gratis og åbne for alle – dog skal børn under 18 år være i følgeskab med en ansvarlig voksen.

arrangementets hjemmeside fremgår det, at du bl.a. kan prøve løb og cykling med Hvidovre Triathlon Club, turkajak med Hvidovre Kajakklub, Stand Up Paddle bord og surfski kajak med DGI Storkøbenhavn, lave en krabbefanger og meget andet.

Du skal ifølge arrangøren blot medbringe let træningstøj, der gerne må blive vådt, til at bevæge sig i, fx t-shirts, shorts, tights, træningsbukser i kunststof, solhat/kastet, solbriller og evt. skiftetøj, håndklæde og noget at drikke.

Læs mere på kommunens hjemmeside, arrangementets hjemmeside eller ‘eventet’ på facebook.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *