Kommunalbestyrelsen i Hvidovre Kommune, har på sit møde tirsdag den 26. oktober 2021 (pkt. 17) besluttet, at hele havnen skal uddybes og ydermolerne renoveres.

Hidtil har der kun været planer om, at lave en uddybning under ca. 40 bådepladser (løsning 3), men med den nye beslutning, vælges en løsning som vil fremtidssikre havnens dybde og få ryddet havnebassinet op (løsning 4), når hele havnen skal uddybes.

Oprindeligt skulle arbejdet med løsning 3 starter her i november/december 2021 og foregå i vinterhalvåret 2021/2022. Løsning 4 tager lidt længere tid og kræver flere godkendelser, så det vides ikke endnu, hvornår arbejdet starter. Det vil ikke starte her november/december 2021, men kommunen håber fortsat, at det kan ske i vinterhalvåret 2021/2022.

Herudover blev det vedtaget, at foretage en renovering af yderpontonerne, hvilket vil ske i forbindelse med den allerede planlagte molerenovering. Den nordlige mole (tættest på Hvidovre Strandpark) vil blive renoveret i 2022, og den sydlige mole (ved vinterbaderne) vil blive renoveret i 2023.


2 Kommentarer

Jette stampe · 2. juni 2023 kl. 10:02

Hvornår åbner badeferien igen der går ned til badebroen da vi savner vores både tur

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *