Kommunalbestyrelsen i Hvidovre Kommune, har på sit møde tirsdag den 26. oktober 2021 (pkt. 17) besluttet, at hele havnen skal uddybes og ydermolerne renoveres.

Hidtil har der kun været planer om, at lave en uddybning under ca. 40 bådepladser (løsning 3), men med den nye beslutning, vælges en løsning som vil fremtidssikre havnens dybde og få ryddet havnebassinet op (løsning 4), når hele havnen skal uddybes.

Oprindeligt skulle arbejdet med løsning 3 starter her i november/december 2021 og foregå i vinterhalvåret 2021/2022. Løsning 4 tager lidt længere tid og kræver flere godkendelser, så det vides ikke endnu, hvornår arbejdet starter. Det vil ikke starte her november/december 2021, men kommunen håber fortsat, at det kan ske i vinterhalvåret 2021/2022.

Herudover blev det vedtaget, at foretage en renovering af yderpontonerne, hvilket vil ske i forbindelse med den allerede planlagte molerenovering. Den nordlige mole (tættest på Hvidovre Strandpark) vil blive renoveret i 2022, og den sydlige mole (ved vinterbaderne) vil blive renoveret i 2023.


4 Kommentarer

Jette stampe · 2. juni 2023 kl. 10:02

Hvornår åbner badeferien igen der går ned til badebroen da vi savner vores både tur

Pia · 8. oktober 2023 kl. 13:26

Hej 🙂
Jeg undre mig…
Broen for vinterbadere er under renovering. Så vidt jeg kan læse mig frem til burde arbejdet være færdigt august 2023. Da jeg kan konstatere at den stadig er lukket grundet arbejdet, spurgte jeg en af arbejderne, hvor svaret var min. 1 måned mere, dette var for godt 1,5 måned siden.
Så er der nogen der kan svare på hvornår åbner broen for os vinterbadere???
Mvh.
Pia

    administrator · 19. oktober 2023 kl. 17:52

    Hej Pia

    Kommunen er ansvarlig for renovering af molerne, og du skal forhøre dig hos dem i forhold til renoveringen af molerne. I forhold til vinterbadernes bro, så tror jeg at de selv står får den del, så formentlig skal du forhøre dig nærmere dér, hvis det er.

    Kommunen har senest på facebook fredag den 13. oktober 2023 skrevet mere om renoveringen og åbningen af den offentlige bade- og redningsstige på den ene mole, som netop er blevet renoveret. Du kan finde deres indlæg her: https://www.facebook.com/hvidovrekommune/posts/pfbid02QzaN7Y1LQPD72H3eZmuNg3As3yhCysNK5SaswtahN1N548ZQwmWnaBSEYfjZun8al

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *