Lørdag den 25. maj 2019 afholdes der igen Vild Med Vand og havnens dag i Hvidovre Havn fra kl. 08:00 til kl. 17:00. De fleste klubber slår dørene op kl. 10:30.

Mange af foreningerne på havnen slår dørene op, så du og familien har mulighed for at prøve fx kajak, robåde, optimistjoller samt møde sejlerskolen og søspejderne, eller hoppe i bølgen blå med Hvidovre Triathlon Club. Du kan læse hele programmet her eller læse mere i Hvidovre Avis. Dermed kan du opleve de mange aktiviteter som foreningerne i en levende havn som Hvidovre har at byde på.

Efterfølgende kan du/I eventuelt besøge Hvidovre Strand, som ligger ved siden af havnen i Lodsparken og er en meget populær familie badestrand med lavt vand.

Transport – find havnen

Der er parkeringspladser ved Hvidovre Havn, men ved godt vejr kan det være svært at få plads. Træk derfor cyklen frem hvis solen skinner, dem er der meget plads til på havnen. Der er også forskellige buslinier som stopper relativt tæt på havnen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *