[OPDATERING 18. JUNI 2018: Hvidovre Kajakklub har aflyst arrangementet.]

Søndag den 24. juni 2018 afholder Hvidovre Kajakklub Craft Sprint – Sprint 2018 – i Hvidovre Lystbådehavn.

Der vil være masser af liv ved havnen samt masser af aktivitet på vandet i havnen, hvor stævnet afvikles. Da stævnet bliver afviklet i havnen, vil alle kunne følge med fra molerne og se hvordan de enkelte roere ror mod hinanden. Desuden vil det være muligt at købe forplejning m.m.

Du kan læse mere om stævnet på Hvidovre Kajakklubs hjemmeside.

Transport

Der vil være ekstra meget trafik ved Hvidovre Lystbådehavn denne dag. Udover gæster til Hvidovre Strand, vil der også komme gæster til havnen samt stævnet. Bor du derfor i nærheden, kan det anbefales at man eventuelt cykler til havnen. Der vil være guider til at hjælpe mht. parkering, da der er begrænset pladser.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *