Lørdag den 9. juni 2018 er der igen Havnens Dag – Vild med Vand – i Hvidovre Havn fra kl. 10:00 til  kl. 16:00. Fra kl. 10:00 til kl. 10:30 vil der være gratis kaffe og rundstykker til de første 100 morgenfriske gæster.

Du vil opleve en levende havn, hvor foreningerne på havnen inviterer inden for, for at vise hvilke aktiviteter de og havnen har at byde på. Du vil fx kunne prøve at sejle optimistjolle, prøve kajak eller få en bådsnak med en af de mange bådejere.

Hvis du vil prøve fx optimistjolle eller kajak, kan det være en god idé at medbringe praktisk tøj, som kan tåle at blive vådt. Alternativt noget ekstra tøj og håndklæde.

Efterfølgende kan man eventuelt besøge Hvidovre Strand, som ligger ved siden af havnen i Lodsparken og er en meget populær badestrand med lavt vand.

Transport
Der er parkeringspladser ved Hvidovre Havn, men ved godt vejr kan det være svært at få plads. Træk derfor cyklen frem hvis solen skinner, dem er der meget plads til på havnen. Der er også forskellige buslinier som stopper relativt tæt på havnen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *