Vidste du at der var en hjertestarter på Hvidovre Havn? Det er der, den hænger ved Hvidovre Sejlklub. Den hænger til højre for indgangen uden på huset og er derfor tilgængelig hele tiden. Se efter den næste gang du er på havnen, så du altid ved hvor den hænger. Forhåbentlig kommer den aldrig i brug.

Du kan med fordel hente app’en “Hjertestarter” til din smartphone, så du altid kan se hjertestartere i nærheden af dig. App’en findes til både IOS (Apple) og Android. Du kan også besøge hjemmesiden hjertestarter.dk og læse mere om hjertestartere og se et kort over alle registreret hjertestartere i Danmark. Du kan også hente app’en “112 app“, som hjælper alarmcentralen med din præcise position hvis du ringer 1-1-2 via app’en.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *