Hele Hvidovre Lystbådehavn er tilknyttet en matrikel på en adresse på Hvidovre Strandvej. Imidlertid er der flere foreninger på havnen, som ikke har adgang fra denne adresse men derimod fra Strandhavevej. Det har altid givet anledning til forvirring og problemer for hhv. postvæsen, gæster og redningsmandskab m.fl. samt for GPS’er.

Nye adresser

Foreningerne m.m. ligger fortsat hvor de altid har gjort og har stadig samme tilkørselsveje. De nye adresser har en praktisk betydning for post, gæster – som forsøger at finde frem via GPS – og redningsmandskab m.fl. Følgende har fået nye adresser:

  • Toiletbygning, Strandhavevej 57, 2650 Hvidovre
  • Hvidovre Kajakklub, Strandhavevej 59, 2650 Hvidovre (hidtil Hvidovre Strandvej 29B, 2650 Hvidovre)
  • 4. Hvidovre Søspejdergruppe, Strandhavevej 61, 2650 Hvidovre (hidtil Hvidovre Strandvej 29C, 2650 Hvidovre)


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *