DMI havde varslet om risiko for forhøjet vandstand i Kalveboderne. Det gav oversvømmelser hos mange husejere i Hvidovre, ligesom Hvidovre Havn blev “overdækket” med vand.

Vandstanden var så høj at nord-molen var helt dækket af vand, så det ikke var muligt at færdes eller se molen. Det var muligt at se lygtepælene på molen. På syd-molen var vandet kommet op over havnekanten, op over stierne og helt op til kørebanen. Her stoppede det omkring kl. 19:00 inden vandstanden begyndte at falde.

Beredskabsstyrelsen, brandvæsen, frivillige m.fl. var til stede i havnen og hos grundejerne omkring Kalveboderne som var berørt af den forhøjet vandstand. Desuden var vandet også løbet over Harrestrup å, og Beredskabsstyrelsen m.fl. var til stede i Vigerslevparken.

Borgere kunne løbende følge med via Hvidovre Kommunes hjemmesiden, profil på facebook og twitter. Nyhederne fra hjemmesiden kan ses herunder.

Nyheder fra Hvidovre Kommune – hvidovre.dk


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *