Gå på skattejagt samtidig med at du oplever naturen, får god motion samt en sjov og underholdende oplevelse. Med Geocaching skal du finde skatte gemt rundt omkring i f.eks. parker. Der er mange skatte gemt i Hvidovre – du skal blot finde dem!

På skattejagt

Med en smartphone i hånden kan du gå på skattejagt, finde de små skatte som er gemt omkring Hvidovre Havn eller resten af verdenen. Det er en sjov og anderledes måde at nyde naturen på, som du enten kan gøre alene eller sammen med andre. Når du har fundet de små skatte er det blot at notere sig, og dermed får du point for dit fund. Se hvordan det fungere i nedenstående video og prøv at find de gemte skatte i Kystagerparken ved Hvidovre Havn.

God fornøjelse…

Steder tæt havnen (der findes mange flere end blot disse)


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *