Hvidovre Kommune har inviteret interesserede til borgermøde onsdag den 25. november 2020 om udviklingen af Hvidovre Havn. Ved at deltage, kan man være med til at drøfte fremtiden for havnen og dermed være med til at præge udviklingen af området.

Kommunen vil gerne have indspark til det arbejde som allerede pågår, og skriver på deres hjemmeside, at de på mødet gerne vil drøfte, ”hvordan havnen kan blive forskønnet, hvordan børn og unge kan få glæde af havnen, hvilke rekreative muligheder og hvordan tilgængelighed og trafik kan blive bedre til havnen”.

Mødet vil blive afholdt onsdag den 25. november 2020 kl. 19:00 til kl. 21:00 i Kometen (tidl. Hvidovre Medborgerhus ved Hvidovre Hovedbibliotek), Hvidovrevej 282, 2650 Hvidovre. Tilmelding er påkrævet af hensyn til begrænset plads ved fysisk møde, og det vil i øvrigt være muligt at deltage digital hjemmefra.

Du kan læse meget mere om invitationen til borgermødet på kommunens hjemmeside.

Du kan også læse mere i Hvidovre Avis, herunder bl.a.:


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *