Den 29. august 2024 invies de to “nye” havnemoler officielt, efter der det seneste har har været arbejdet med at istandsætte og sikre havnemolerne og uddybe havnebassinet. Det skriver Hvidovre Kommune i en pressemeddelelse, mandag den 12. august 2024.

Allerede nu er der åbnet op, så bådejere, havnens brugere og foreninger kan bruge molerne igen, mens de sidste ting bliver lavet.

Om molerne skriver Hvidovre Kommune bl.a., at:

På den nordlige mole, er der bygget et helt nyt molehoved, som afslutter molen med en fin træbelagt mole, der ender i en rund fællesskabsbænk med god plads. Nordmolen er også offentlig vinterbader-adgang fra badestigen.
Den sydlige mole har tilsvarende fået en moleafslutning i træ, der på samme måde, som nordmolen ender i en rummelig halvrund bænk. Langs sydmolen er de to plateauer/udkigsplatforme med bord- og bænkesæt fornyet, så der er god mulighed for at nyde en is eller medbragt mad her med havudsigt. I starten af molen er stensætningen blevet udskiftet, så den har et mere jævnt udtryk, og der er i den forbindelse lagt en kæmpestor flad sten, som man kan stå og nyde udsigten fra. Der er sået græs i bede langs molen og sat bænke op, så man både kan nyde udsigten over havnen og den modsatte vej ud mod Kalveboderne.

Havnebassinet er blevet uddybet, så tilsandingen er gravet op, og der igen er blevet god plads til både i dybden.

Havnemolerne indvies med en hyggelig rundvisning torsdag den 29. august kl. 16.30-17.30, hvor alle er velkomne, og med en kold forfriskning undervejs. Mødested ved p-plads/toiletbygning Strandhavevej 57.

Læs mere i Hvidovre Kommunes pressemeddelelse af 12. august 2024, og i en nyhed fra CG Jensen, som har forestået renoveringen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *