Mandag blev der fundet to gråhajer i Hvidovre. En på Hvidovre strand, mellem Hvidovre Lystbådehavn og Hvidovre Bådelaug, den anden ved mørtelrenden tæt ved Hvidovre Bådelaug.

De to gråhajer var døde og formentlig skyllet op, efter at være blevet “dumpet”, formentlig i Køge Bugt. Der var derfor ingen fare på færde, men de blev fjernet af kommunen så de ikke lå og rådnede/lugtede. Normalt ville gråhajer heller ikke bevæge sig ind i områder som fx Kalveboderne.

Den på stranden blev fjernet om morgenen af kommunen, mens den anden ved mørtelrenden først blev fjernet noget senere. Derfor var den lille gråhaj et tilløbsstykke og mange lagde vejen forbi for at se den.


Relateret nyheder hos medier m.m. (et lille udpluk):


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *